De belangrijkste troeven van onze palletwikkelaars zijn hun gebruiksgemak, hun hoge graad van afwerking en hun bedrijfszekerheid. Deze verpakkingsmachines om pallets in te wikkelen met folie zijn een vaste waarde geworden in veel bedrijven. Draaiplateaus, wikkelrobots of draaiarmen, voor iedere toepassing of specifieke eis van de klant kunnen wij een oplossing aanbieden. Wij verpakken uw pallets stabiel volgens de nieuwe EN norm 12195 !

Plateauwikkelaar

Wat betreft de plateauwikkelaars beschikken we over een aantal types waar kan gekozen worden uit:  verschillende masthoogte, diameter van het draaiplateau, uitvoering van het bedieningspaneel, type van de foliekar of andere speciale uitvoeringen. Deze keuze zal mede bepaald worden door de aard van het te verpakken product, de vooropgestelde capaciteit, andere specifieke eisen van de klant. De foliekar van deze wikkelmachines gaat van mechanische rem, electromagnetisch gestuurde rem tot een state of the art voorreksysteem met effectieve voorrek van 300% waarmee men heel wat foliebesparing kan realiseren.

Robotwikkelaar

De robotwikkelmachine kan overal in uw logistiek centrum ingezet worden. Andere grote voordelen zijn dat de afmetingen en het gewicht van de lading geen rol spelen wat dit toestel een trouwe partner maakt in uw dagelijks verpakkingsproces. Ook deze wikkelrobots zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen naar masthoogte of type foliekar toe.

Draaiarmwikkelaar

Deze armwikkelaar draait rond het te verpakken pallet, wat hem uiterst geschikt maakt om onstabiele of zware ladingen in te wikkelen en dit aan een hoog tempo. Onze garantievoorwaarden op deze draaiarmwikkelaar maken hem uniek op de markt. De uiterst robuust, industrieel gebouwde draaiarm met eenvoudig bedieningspaneel is de oplossing voor uw verpakkingsprobleem, en dit voor vele jaren ver.