Als integrator van verpakkingsmachines is het een must om de klant kwalitatieve transportsytemen te kunnen aanbieden, deze zijn immers in veel gevallen noodzakelijk voor of na de verpakkingsmachines.

Producttransport van A naar B kan op allerlei manieren gebeuren binnen een bedrijf. Het heeft tot doel de verpakkingsketting niet te onderbreken, de snelheid en efficiëntie ervan te waarborgen en het personeel niet extra te belasten.

Techpack kan een compleet gamma mogelijkheden aanbieden voor intern producttransport.

Vrijloopbanen maken gebruik van de zwaartekracht en worden meestal geplaatst om korte afstanden te overbruggen of om producten te bufferen daar waar men handelingen verricht.  Uitvoering van de rollen van het onderstel is mede te bepalen door werkomgeving en eigenschappen van het product (afmetingen en gewicht). Bij deze categorie zwaartekracht rollenbanen horen ook de flexibele rollenbanen, deze zijn te plaatsen in iedere gewenste bocht of lengte. Door hun flexibiliteit worden ze veel geplaatst na dozensluiters, dozenvormers of omsnoeringstoestellen waar ze een perfecte manier zijn om de verpakte producten te bufferen en een vlotte werking van deze toestellen te garanderen.

Wat de aangedreven transportsystemen betreft kan Techpack op iedere vraag van de klant een gepast antwoord geven. Wij beschikken over bandtransporteurs, kettingtransporteurs, rollenbanen en segmenttransporteurs. Deze kunnen uitgevoerd worden in bochten, met knik, aflopend of net oplopend daar waar de toepassing dit vraagt. Doordat al deze systemen modulair op te bouwen zijn garanderen wij aan de klant een betaalbare oplossing perfect op maat.

Bijhorend bieden wij ook nog andere buffer- en opslagsystemen en brugconstructies aan om een vlotte werking op de werkvloer te garanderen.