Verpakkingsmachines van Techpack

Techpack is een lijn van verpakkingsmachines die staan voor kwaliteit, bedrijfszekerheidgebruiksgemak en bovendien uitstekende prijzen.

Het uitgebreide gamma bevat onder meer:

palletwikkelaars omsnoeringstoestellen
dozensluiters dozenopzetters
etiketteerders en printers interne transportsystemen

 

Verpakkingsmachines zijn vandaag de dag onmisbaar geworden in veel bedrijven. De eisen die men eraan stelt, liggen dan ook zeer hoog. Om aan die hoge eisen tegemoet te komen, bieden wij enkel kwalitatieve toestellen aan die opgebouwd zijn uit hoogwaardige componenten. Zo wordt bedrijfszekerheid een vanzelfsprekendheid dankzij de verpakkingsmachines van Techpack.

De combinatie van deze toestellen met onze uitstekende, vlotte service maken dat Techpack uw partner wordt voor al uw palletwikkelaars, dozensluiters, dozenopzetters, omsnoerdersetiketteermachines en alle bijhorende transportsystemen. Wij adviseren U graag bij de keuze van het juiste toestel.

Wij helpen de klant ook om zijn verpakkingsproces te optimaliseren. Dit wil concreet zeggen : uw lading stabiel verpakken met een minimum aan verpakkingsmateriaal. Foliebesparing of besparing op ander verpakkingsmateriaal betekenen voor de klant immers minder kosten.

Ook voor het huren of leasen van verpakkingsmachines op korte of lange termijn kan de klant bij ons terecht. Bovendien zijn hier zeer interessante condities aan verbonden waarbij men zelfs tot 100% van het huurbedrag kan recupereren in geval van aankoop.

Onze visie, waar wij elke dag opnieuw naar streven: het best mogelijke product samen met de best mogelijke service aan de best mogelijke prijs!